Personal Training

Personal training
Bij Fysiotherapie Ceramique kunt u ook terecht voor personal training waarin een compleet en individueel gericht programma voor u wordt verzorgd. Het trainingsprogramma is volledig afgestemd op de gezondheidswensen en gezondheidsbehoeften. Hierbij wordt rekening gehouden met (eerdere) fysieke klachten. De personal training wordt verzorgd door een ervaren personal trainer. Onze fysiotherapeuten staan tevens altijd gereed voor extra ondersteuning. 

Definitie
Personal Training is erg populair en maakt gebruik van de volgende uiteenlopende betekenis: 

''Een Personal Trainer is een trainer die je persoonlijk begeleid naar een eigen gekozen doelstelling. Een van onze personal trainers is tevens fysiotherapeut. Op basis van zijn vakkennis en vaardigheden is hij in staat om een deskundig en individueel programma op te stellen. hierbou wordt rekening gehouden met mogelijke (eerdere) fysieke klachten en het voorkomen van blessures. Uiteraard wordt het programma gebaseerd op de mogelijkheden en wensen van de cliënten, met als doel de individuele doelstellingen te helpen realiseren''

Voor wie?
Personal Training is bedoeld voor volwassenen die fitter willen worden of fit wil blijven en/of een leefstijlverandering nastreven en bereid zijn hier op een intensieve wijze aan te werken.

Kosten
De kosten voor een personal training zijn €75,-/uur

Personal Training door Fysiotherapie Ceramique
Personal Training wordt veel aangeboden zowel in fitnesscentra als door zelfstandige personal trainers. Wat is dan het verschil met onze personal training. Fysiotherapie Ceramique bied naast de begeleiding van een personal trainer ook de mogelijkheid voor extra fysiotherapeutsiche onderstenuning tijdens de training. Onze personal trainer heeft de HBO-opleiding Sportkunde aan de Fontys Sporthogeschool gevolgd. Hierdoor heeft hij de kennis en de vaardigheden om u persoonlijk te begeleiden op het gebied van:
- Algehele fitheid
- Fysieke klachten
- Voorbereiden op een sportwedstrijd
- Leefstijlverandering

Het programma zal ten alle tijden op uw doelen en wensen zijn afgestemd. Mocht u bestaande, ontstane of terugkerende houdings- en/ of bewegingsklachten hebben, is het ook mogelijk om fysiotherapeutisch door een van onze collega's behandeld te worden. De behandeling en het trainingsprogramma kunnen door de onderlinge samenwerking op elkaar worden afgestemd.