Mulligan Concept

De methode kenmerkt zich door 100% pijnvrije en veilige mobilisatietechnieken, waarbij een mobilisatietechniek door de therapeut wordt gecombineerd met een actie ve beweging door de patient zelf. De methode is een internationaal bekende methode en wordt onderbouwd door sterke wetenschappelijke bewijsvoering. 

Om de methode heel eenvoudig uit te leggen± de oorzaak van bewegingspijn en ongemak kan liggen in het gegeven dat een gewricht mogelijk niet goed ´´spoort´´, vergelijk het met een trein op een rails of een lade in een kast. Door een soms minimale verschiuiving, loopt het gewricht niet lekken in het spoor, wat de klachten veroorzaakt. Door de interventie met de methode MULLIGAN kan het gewricht het goede spoor weer vinden en verdwijnt de klacht. De methode kan toegepast worden voor alle gewrichten. Kijk voor meer informatie over de methode op www.mulliganconcept.nl

Onze therapeuten Martijn Baeten en Monika Baeten zijn de deskundigen op het gebied van het mulligan concept. Martijn werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Monika werkt op maandag t/m donderdag. Speciaal voor mensen die na het werk willen komen heeft Monika op woensdag een avondspreekuur. Zij informeren u graag verder over de toepassing van het mulligan concept en het verdere behandeltraject.

 

Neem contact op via 043-35105010 of mail naar info@fysiotherapieceramique.nl