Aanmelden

Wilt u een gezondere levensstijl aannemen? Uw conditie en kracht verbeteren? Trainen onder professionele begeleiding? Meld u dan nu aan! 

Na uw aanmelding zult u door onze Sportkundige Luc Eijssen worden uitgenodigd voor een intakegesprek. Dit gesprek dient als basis voor onder andere het bepalen van uw doelstellingen, klachten, trainingsschema en het instellen van de eGYM apparaten. 

Bel  +31 43 351 0501 of u kunt mailen naar egym@fysiotherapieceramique.nl

Heeft u al een abonnement? Meld u dan aan voor een Persoonlijk OntwikkelingsPlan

Onze Sportkundige Luc Eijssen werkt op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag. Hij informeert u graag over alle mogelijkheden met betrekking tot sport, training, gezondheid en leefstijl. 

EGYM

Het  eGYM concept biedt u de nieuwste trainingsmogelijkheden om fit te worden en fit te blijven. Met uw abonnement kunt u onbeperkt komen sporten op de dagen en tijdstippen die voor u het beste uitkomen. 
Één volledige trainingsronde op de eGYM apparatuur duurt +-15 minuten. U voert uw trainingen in een professionele en beschermde omgeving uit. Op gezette tijden zijn er fysiotherapeuten in de zaal aanwezig om uw vragen te kunnen beantwoorden. Daarnaast is onze Sportkundige Luc op de maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag aanwezig om te begeleiden. 

Onze fysiofitness en small- group trainingen vallen niet binnen de dekking van uw zorgverzekering en de kosten zijn derhalve voor persoonlijke rekening.  

Wilt u zich aanmelden voor ons eGYM trainingsconcept of zou u eerst graag een proefles willen nemen? Mail dan naar egym@fysiotherapieceramique.nl of bel  +31 43 351 0501  

Algemene Voorwaarden

- Full body training in 30 - 60 minuten
- Houdt je voortgang bij in de eGYM App
- Resultaat verzekerd