Welkom Birthe Cörvers

Wij heten onze nieuwe collega Birthe Cörvers van harte welkom. Zij is per 1 oktober bij ons gestart en is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag. Maast algemeen fysiotherapeute is Birthe gespecialiseerd in handtherapie en het behandelen van etalagebenen (PAV/ claudicatio intermittens) en shockwave therapie.

Voor meer informatie klikt u boven op het kopje ''specialisaties''. U kunt ook gerust contact met ons opnemen. Telefonisch via 043-3510501 of via mail info@fysiotherapieceramique.nl

Gecombineerde leefstijl interventie (GLI) SLIMMER

Bent u al opweg naar een gezondere- en duurzame leefstijl?

Onze collega's Frank en Luc zullen u begeleiden tijdens het GLI SLIMMER traject. Heeft u vragen over de voorwaarden? Mail ons dan via luc@fysiotherapieceramique.nl
Luc of Frank zal dan z.s.m. contact met u opnemen. 

Nieuw - Dry Needling

Wat is dry needling?

Dry needling is een nieuwe behandelmethode van de fysiotherapeut. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen.

Dry needling: niet hetzelfde als acupunctuur.

Dry needling gebruikt een droge acupunctuurnaald.
Het verschil: Bij klassieke acupunctuur worden vaak oppervlakkig meerdere naalden langere tijd in het lichaam gezet. Dry needling gebruikt eenzelfde soort naaldje, maar die is specifiek gericht op zogenaamde 'triggerpoints' die kort gestimuleerd worden.

Wat is een 'triggerpoint'?

Een triggerpoint is een verkrampt plekje in een spier dat naast lokale drukpijn vaak pijn 'op afstand' veroorzaakt.

Door deze te behandelen lukt het om de spier langdurig te ontspannen en mogelijke uitstralingspijnen te minderen en op te lossen.

Onze therapeuten Thomas Beckers en Danielle Abbink zijn de deskundigen op het gebied van Dry Needling. Thomas werkt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Danielle op maandag en vrijdag. Zij informeren u graag over de mogelijkheden en de effecten van de behandeling.

Neem contact op met Fysiotherapie Ceramique 043-35105010 of mail info@fysiotherapieceramique.nl