Martijn Baeten, Mulligan concept, Algemeen fysiotherapeut, Fysiotherapie Ceramique

Martijn Baeten

Fysiotherapeut - Manueel opgeleid - Medical taping concept - mulligan concept - Praktijkhouder

Monika Baeten, Mulligan Concept, echografie, Fysiotherapie Cermaique

 

 

Monika Baeten

Fysiotherapeute - Mulligan concept - Echografie - Praktijkhouder

Irene Staar, Manuele Therapie, manueel therapeut, Fysiotherapie Ceramique

Irene Staar

Fysiotherapeute - Manueel therapeute

 

Kelly Vogels, Oedeemtherapie, manuele lymfdrainage, FysiotherapieCeramique

Kelly Vogels

Fysiotherapeute - Oedeemtherapeute / manuele lymfdrainage

Frank Theeuwen, Sport, Algemeen, Fysiotherapeut, Personal Training, Fysiotherapie Ceramique

Frank Theeuwen

Fysiotherapeut - Sport - Personal Training

Thomas Beckers

Fysiotherapeut - Dry Needling

Danielle Abbink

Fysiotherapeute, Dry Needling, Osteopathie i.o.

Sportbegeleider/ personal trainer

Luc Eijssen

HBO sportbegeleider en personal trainer. 

Ik ben Luc Eijssen, 23 jaar oud. Mijn hobby is wielrennen en ik ben daarnaast graag actief bezig met krachttraining. Naast mijn brede interessegebied in sport houd ik van reizen en fotografie.
Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de HBO opleiding Sportkunde. Vanaf 1 juni ben ik bij Fysio Ceramique aan de slag als fitnesstrainer (sportinstructeur) / bewegingsagoog. Ik kijk er erg naar uit om mijn hobby en passie in de praktijk te mogen uitvoeren en mijn kennis, ervaring en enthousiasme met jullie te mogen gaan delen.
Het is belangrijk dat elke sporter zijn persoonlijke doelen kan nastreven en tevens plezier heeft in de trainingen. Op die manier zullen we stap voor stap samen toewerken naar het einddoel dat je wil bereiken!
 

Stagiair


 

Jordy

Voor de maatregelen rond om COVID-19 liep Jordy bij ons stage. Hij mag van 2 juni tot 17 julie zijn stage door de aangepaste maatregelen weer oppakken en afronden,. Ook hij zal zich binnen onze praktijk aan alle maatregelen houden

Ik ben Jordy, 23 jaar, en zit momenteel in mijn derde leerjaar van de opleiding fysiotherapie aan de Zuyd Hogeschool te Heerlen. De komende periode (10 februari t/m 24 april) zullen jullie me regelmatig tegenkomen bij Fysiotherapie Céramique. Middels dit document wil ik me graag aan jullie voorstellen! 

Voorafgaand aan mijn opleiding fysiotherapie heb ik verpleegkunde gestudeerd. Hier heb ik veel levenslessen opgedaan op een ICU (Intensive Care Unit) in Duitsland en diverse andere verpleegafdelingen in Nederland en België. Ik vind fysiotherapie een enorm mooi vak waarbij je veel voor mensen kunt betekenen. Het mooiste vind ik om samen met de cliënt te mogen werken aan zijn/haar gezondheidsdoelen en deze te bereiken! Dit met een gezondere en actievere toekomst in het vooruitzicht. 

Ik ben graag creatief en actief bezig. Ik schilder en maak regelmatig schilderijen van spray paint (hieronder heb ik een van mijn favoriete schilderijen toegevoegd). Daarnaast doe ik regelmatig hardlopen, bodypump en fitness.  Een van mijn grootste passies is reizen. Ik ben naar India, Papoea, Peru en Togo geweest om hier ontwikkelingswerk te doen op scholen. Hier koester ik mijn meest prachtigste herinneringen aan.  

Ik hoop tijdens mijn stage bij Fysiotherapie Céramique, in de praktijk te kunnen brengen wat ik heb geleerd tijdens mijn studie. Echter wil ik ook graag nieuwe dingen leren van de mensen om mij heen en op die manier mijn kennis verbreden. Ik hoop op een mooie en leerzame tijd!