Personal Training

Personal training

Met Personal Training verzorgt Fysiotherapie Ceramique vanaf 01 oktober 2018  een compleet en individueel gericht programma, dat volledig afgestemd wordt op de gezondheidswensen en gezondheidsbehoeften van een cliënt en waarbij rekening gehouden wordt met (eerdere) fysieke klachten. De personal training wordt verzorgd door een ervaren personal trainer en fysiotherapeut.  

Definitie
Personal Training is tegenwoordig erg populair en de betekenis die er aan gegeven wordt is nogal uiteenlopend

Een Personal Trainer een trainer die je persoonlijk begeleid naar een eigen gekozen doelstelling. Omdat onze personal trainer tevens fysiotherapeut is, is hij op basis van zijn vakkennis en vaardigheden in staat is om een deskundig en individueel programma op te stellen, rekening houdend met mogelijke (eerdere) fysieke klachten en het voorkomen blessures en daarin persoonlijk te begeleiden. Uiteraard wordt het programma gebaseerd op de mogelijkheden en wensen van de cliënten, met als doel de individuele doelstellingen te helpen realiseren.

Personal Training door Fysiotherapie Ceramique
Personal Training wordt veel aangeboden zowel in fitnesscentra als door zelfstandige personal trainers. Wat is dan het verschil met onze personal training. Fysiotherapie Ceramique heeft een fysiotherapeut die tevens de opleiding Medical Fitness en Personal Training heeft gedaan. Hierdoor heeft hij de kennis en de vaardigheden om u persoonlijk te begeleiden op het gebied van algehele fitheid of u nou fysieke klachten heeft of naar een sportwedstrijd toeleeft of een leefstijlverandering als doel heeft. Het programma zal ten aller tijden op uw doelen en wensen zijn afgestemd. Mocht u bestaande, ontstane of terugkerende houdings- en/ of bewegingsklachten hebben is het ook mogelijk om fysiotherapeutisch door hem gezien te worden. De behandeling en het programma kunnen dan nog nauwer op elkaar worden afgestemd.

Voor wie?
Personal Training is bedoeld voor volwassenen, die fitter willen worden of fit wil blijven en/of een leefstijlverandering nastreven en bereid zijn hier op een intensieve wijze aan te werken.

Kosten

De kosten voor een personal training zijn €75,-/uur