Ouderenles fysio Ceramique

Ouderenles:

 

Beste sporters,

Ons aanbod binnen Fysio Ceramique is uitgebreid met een ouderenles. Deze les is bedoeld voor mensen die minder goed ter been zijn, maar zich desondanks op een actieve manier willen uitdagen. Iedereen die gebruik maakt van een looprek, loopstok, rollator, scootmobiel of last heeft van bijvoorbeeld het evenwicht of een andere klacht die het niet mogelijk maakt om bij de andere lessen aan te sluiten ontvangen wij graag in deze les.

Bent u niet bang om soms uit uw comfort zone te stappen? Bijvoorbeeld bij een evenwichts- of loopoefening? Dan is dit de juiste les om gericht te werken aan uw vooruitgang, zelfvertrouwen en sport- en gezondheidsdoelen.
Tijdens de lessen is altijd begeleiding aanwezig en de oefeningen zijn zodanig ingevuld dat elke sporter op zijn eigen niveau kan deelnemen aan de les.


Inschrijven:
Via onze site (www.fysiotherapieceramique.nl → leden login → fysiofitness → lesrooster).
– Momenteel staat er op maandag van 12:00 – 12:30 een les gepland.
– Per les kunnen maximaal zes deelnemers per keer deelnemen.

Wilt u meer informatie? Mail uw vraag dan naar egym@fysiotherapieceramique.nl of bel naar ons praktijknummer +31433510501 en vraag naar Luc.

 

(Blijkt dat er meer vraag is naar andere dagen en/of tijdstippen en/of zit de les vol? Geef dit dan door aan Luc zodat hij kan kijken voor een mogelijk extra lesmoment en tijdstip!).
 

 


Terug
Reageer
Plaats een reactie