Leden login

Het  E-gym concept biedt u nieuwe trainingsmogelijkheden om fit te worden en te blijven. Met uw abonnement kunt u komen sporten op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Één trainingsronde duurt 15min. Natuurlijk blijft u in een beschermde omgeving trainen. Op bepaalde tijden kunt u erop rekenen dat er één fysiotherapeut in de zaal aanwezig is om uw mogelijke vragen te beantwoorden. Maar u kunt ook ervoor kiezen om op vrije inlooptijden te komen.

Daarnaast blijft de mogelijkheid bestaan dat u deelneemt aan een specifiek trainingsuur. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de E-gymapparatuur en cardioapparatuur en aansluitend wordt een cirquit training onder begeleiding van een fysiotherapeut aangeboden. 


Onze Fysiofitness groepen vallen niet binnen de dekking van de aanvullende pakketten en komen daarom niet in aanmerking voor declaratie naar zorgverzekeringen. De kosten van de Fysiofitness zijn derhalve voor persoonlijke rekening.

  Meld u nu aan!    

 

Algemene Voorwaarden

E-Gym

Train je hele lichaam in 30minuten en houd je voortgang bij in de E-gym-app. Door een spelelement en de automatisering wordt het trainen Makkelijker, Leuker en Motiverender