Fysiofitness

Wilt u graag sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut?

Sinds maart 2012 biedt “Fysiotherapie Céramique” fysiofitness aan.
Wij bieden u de mogelijkheid om in een kleine groep (max. 10 personen) 1 of 2 keer per week uw kracht- en uithoudingsvermogen bij te houden. 

De fysiofitness duurt één uur per sessie. In dit uur traint u zelfstandig. De aanwezige fysiotherapeut corrigeert u waar het nodig is en beantwoordt al uw vragen. Het uur wordt altijd gezamenlijk afgesloten met een cooling down onder begeleiding van de fysiotherapeut. 

Voordat u start met een oefenprogramma wordt er individueel een uitgebreide intake gedaan. Deze bestaat onder andere uit een krachtmetingen en een meting van uw uithoudingsvermogen.
 

Actuele tijden Fysiofitness

  • Maandag:  9:30 - 10:30
  • Maandag: 18.00 - 19.00 uur
  • Dinsdag: 9.30 - 10.30 uur
  • Woensdag: 17.00 - 18.00 uur 
  • Donderdag: 9.30 - 10.30 uur 
  • Vrijdag: 9.30 - 10.30 uur

 

Tarieven

Intake/Basismeting: 55,- euro

1x/week Fysiofitness: 85,- euro per kwartaal
2x/week Fysiofitness: 145,- euro per kwartaal

Onze Fysiofitness groepen vallen niet binnen de dekking van de aanvullende pakketten en komen daarom niet in aanmerking voor declaratie naar zorgverzekeringen. De kosten van de Fysiofitness zijn derhalve voor persoonlijke rekening.

Aanmelden

Aanmelden voor de Fysiofitness kan via +31 43 351 0501 of u kunt mailen naar info@fysiotherapieceramique.nl

U zult dan worden uitgenodigd om een intake te voltooien. Deze duurt ongeveer 45 minuten en dient als basis voor het opstellen van het oefenprogramma.
Tijdens deze intake zult u samen met de fysiotherapeut een aantal kracht- en inspanningstesten afleggen. Aan de hand daarvan kunnen wij een persoonlijk fitnessprogramma opstellen. Daarnaast zullen we samen het doel van de training bespreken, zodat wij daar samen met u zo goed mogelijk naartoe kunnen werken tijdens de Fysiofitness.